Onbelangrijk nieuws: Beatrix bezoekt Bilderberg conferentie

Als groot fan van het koninklijk huis kijk ik natuurlijk regelmatig op http://www.koninklijkhuis.nl. Op die site staan hele leuke foto’s, en je krijgt een aardig beeld van de aktiviteiten van onze geliefde vorstin. De eerste helft van juni is Hare Majesteit weer aardig druk geweest:

2 juni: Koningin Beatrix bezoekt 50-jarige Mobarak moskee,
2 juni: Koningin onthult informatiezuil Nationale Parken
7 juni: Koningin Beatrix ontvangt President Joesjtsjenko van Oekraïne
13 juni: Koningin bij opening Reinaldahuis
14 juni: Koningin bezoekt Veteraneninstituut in Doorn

Op 12 juni had ik bovendien het geluk dat er foto van Beatrix mét kleinkinderen in het AD stond. Wat een leuk mens!

Maar waar was onze Koningin tussen 8 t/m 11 juni? Op http://www.koninklijkhuis.nl wordt niets gemeld, en ook in de Nederlandse media was het die dagen doodstil. Ze zal toch niet ziek geweest zijn?

Maar hee, wie is dat daar, in de Ottawa Citizen van 9 juni, geschoten met superzoom? Als dat mijn Koningin niet is:

bilderbergers

Koningin Beatrix was volgens diverse Canadese kranten één van de deelnemers aan de supergeheime Bilderberg conferentie in Ottawa, samen met mensen als Hillary Clinton, David Rockefeller, James Wolfenson (directeur van de Wereldbank), Henry Kissinger en ruim 100 andere “movers and shakers” van deze wereld. Volgens sommige journalisten is tijdens de conferentie vooral gesproken over het manipuleren van olieprijzen, het opheffen van de Amerikaanse grenzen en het al dan niet met nucleaire middelen aanvallen van Iran. De best geïnformeerde reporters menen dat de Bilderbergers streven naar een één-wereldregering en het uitroeien van 90% van de mensheid. Kortom, niets dat ik belangrijk vind, dus wat mij betreft is de mediastilte in Nederland volkomen terecht.
Ik kijk al uit naar de 30e juni, want dan zal Koningin Beatrix aanwezig zijn bij 10e Nationale Rundveemanifestatie in Utrecht. En daar woon ik vlak in de buurt, dus ik ga lekker zelf wat foto’s maken! Oranje boven, oranje boven, lang leve de Koningin!