Akzo wil sprayen met volgelgriepvaccin

Vooral de Amerikaanse overheid heeft er een handje van om mensen vanuit sproeivliegtuigen te bestoken met zeer schadelijke bestrijdingsmiddelen tegen niet-bestaande gevaren zoals het West-Nijl virus. Dit gebeurt steevast in achterstandswijken met een overwegend zwarte populatie, waar het blijkbaar acceptabel is (of misschien zelfs wenselijk?) dat bewoners door vergifitiging ziek worden
Dit is zeer grondig gedocumenteerd in het boek “Death in the Air: Globalism, Terrorism & Toxic Warfare” door Leonard G. Horowitz, dat o.a. via Amazon te verkrijgen is.
Met enige zorg las ik dan ook het volgende persbericht van Intervet, een dochter van Akzo Nobel:

Samen met wetenschappers van het Duitse Friedrich Loeffler Instituut (FLI) heeft Akzo Nobeldochter Intervet een prototype ontwikkeld van een duovaccin tegen vogelgriep en pseudovogelpest (Newcastle disease). Het gaat om een nieuwe generatie vaccin, dat beschermt tegen beide infecties en dat op grote schaal toegepast kan worden door middel van verneveling in plaats van injectie.

Het nieuwe prototype vaccin bestaat uit een veilig, levend vaccin tegen pseudovogelpest (een aandoening die veel vogelsoorten treft). Het vaccin fungeert als drager voor haemagglutinine, het belangrijke genetische materiaal dat nodig is om immuniteit tegen het vogelgriepvirus op te bouwen.

Het prototype combineert de werking van de huidige vaccins met een methode voor toepassing op grote schaal en zou van onschatbare waarde kunnen zijn bij het snel helpen beschermen van grote aantallen vogels. Op dit moment moeten die één voor één worden ingeënt.

Het nieuwe vaccin, waarvoor volgend jaar veldproeven gepland staan, kan ook bij grote aantallen vogels toegepast worden als een efficiënt markervaccin, om onderscheid te kunnen maken tussen besmette en gevaccineerde vogels.