Vakantie: tijd voor een filmpje!

Het is weer vakantietijd, en vrijheids.net zal de komende weken haar burelen sluiten.
Als troost heeft mijn ‘partner in crime’ (want de waarheid vertellen is zo ongeveer een daad van terreur geworden) van www.eqgen.nl de door mij ondertitelde video
Loose Change 911 2nd Edition geupload naar Google Video’s, zodat u de film vanaf deze link online kunt bekijken. De film geeft in een vlot tempo inzicht in de vele onbeantwoorde vragen over de ware toedracht van de gebeurtenissen van 11 September 2001, en zou door iedereen gezien moeten worden. Op het moment dat dit stukje geschreven wordt staat Loose Change op de 4e, de 20e én de 99e plaats van best bekeken films op Google Video, dus u zult begrijpen dat het om een absolute topper gaat. Zegt het voort!

Vakantie

Rond het einde van de maand gaat vrijheids.net weer verder. Tot dan!