Neem aktie: stuur emails aan media en kamerleden

Het vorige artikel op deze site ging over de vragen die Harry van Bommel (SP) in de kamer gesteld heeft over de deelname van koningin Beatrix aan de Bilderberg Conferentie in Ottawa.
Het lijkt erop dat Van Bommel zijn vragen gesteld heeft n.a.v. de input van ene ‘Winston’ op de SP-discussiepagina’s (scroll naar 12 juli voor de betreffende bijdrage). Gezien de nietszeggende antwoorden van minister Ben Bot had deze Winston wellicht nog een handje kunnen helpen met de formulering van de vragen, maar het belangrijkst is dat Winston zijn invloed heeft laten gelden door een kamerlid te suggereren om over een bepaalde kwestie kamervragen te stellen.

Dat kunt u ook!

Mijn suggestie is dat u begint met het bestoken van media en politici met emails over bijvoorbeeld de aanslagen van 11 September, of over één van de vele andere onderwerpen waar het Nederlandse volk over wordt voorgelogen. In veel gevallen zult u geen enkele reaktie krijgen, maar ik ben ervan overtuigd dat uw kritische input eraan bijdraagt dat er langzaam maar zeker iets gaat ‘broeien’ op de TV-redacties en in de Haagse achterkamertjes. En mocht uw email inderdaad onbeantwoord blijven dan kunt u de geadresseerden publiekelijk aan de schandpaal nagelen door hierover verslag te doen op een van de vele discussieforums die Nederland rijk is. Op die manier kunt ook u een verschil maken!

De zipfile die u hier kunt downloaden bevat het programma Vallen E-mailer waarmee op zeer eenvoudige wijze bulk-emails verstuurd kunnen worden. Daarnaast bevat de file lijsten met emailadressen van de Nederlandse volksvertegenwoordigers en diverse media, die u rechtstreeks in dit prima emailprogramma kunt inladen. U kunt de Vallen E-mailer desnoods vanuit het zip-bestand gebruiken, want installatie is niet nodig. Wel is het nodig om bij ‘setup’ de gegevens van uw emailaccount in te voeren, maar daarna staat niets u meer in de weg om onze politici en media uw mening te laten weten.