Amerikaanse rechter wil dat de terroristen winnen

Ongetwijfeld heeft u gehoord dat de Amerikaanse NSA (National Security Agency) al jaren het telefoon- en emailverkeer van alle Amerikaanse burgers afluistert. Op 17 augustus heeft de door de Amerikaanse president benoemde federale rechter Anna Diggs Taylor zich uitgesproken tegen deze spionage-activiteiten en geoordeeld dat de praktijken illegaal en ongrondwettelijk zijn, en onmiddelijk op moeten houden.

Dom, dom, dom, want als de Amerikanen vasthouden aan hun grondwettelijke recht op privacy en vrijheid van meningsuiting dan is dat natuurlijk een open invitatie aan kwaadwillende terroristen. Althans dat lijkt de mening te zijn van Bill O’Reilly, een van de meest invloedrijke commentatoren op de Amerikaanse TV.
In een interview met Tom McArdle van Investor’s Business Daily komt O’Reilly in zijn commentaar en vraagstelling keer op keer terug op die verachtelijke rechter die getuige haar oordeel blijkbaar wil dat er Amerikanen sterven dat ‘de terroristen winnen’.

Zoals zo vaak is de boodschap “geef al uw rechten en vrijheden op, want alleen dan kan u beschermd worden tegen de terroristen die het op uw rechten en vrijheden gemunt hebben”. Yeah, right!

Het videofragment (zonder ondertitels) kunt u hieronder bekijken, of eventueel kunt u deze URL gebruiken: http://www.youtube.com/watch?v=fXrZx5wLoeY

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fXrZx5wLoeY]