Slechts een oefening

Met een land vol terroristen is het uiteraard noodzakelijk om op scholen af en toe een stevige oefening te organiseren. Voor het beste effect mogen de kinderen en hun ouders van tevoren natuurlijk niet geïnformeerd worden. Met veel machtsvertoon en gekleed in indrukwekkend overvalstenue dient de politie de school binnen te dringen, de kinderen in de gangen tegen de grond te drukken, en ze met geweren tegen hun hoofd te vragen wat ze in hun zakken hebben.
De oefening is geslaagd te noemen als de kinderen in hun broek plassen. De echte hoofdprijs is als ze spontaan hun ontlasting laten lopen.

Fantasie? Nee hoor, dit is de nieuwe vrijheid in Amerika. Over enkele jaren ook bij uw kind in de klas!

Lees het verhaal op MSNBC met een korreltje zout, want daar staat vermeld dat sommige kinderen het bijna in hun broek deden. Uit interviews met ouders blijkt dat de officiële media het verhaal hebben gecensureerd.