Verkiezingen 2006: leugens of waarheid?

Links, rechts, en alles wat er tussenin zit, ze beloven van alles en maken zelden iets waar, zoals bijvoorbeeld het AD afgelopen zaterdag duidelijk maakte. De hele Haagse politiek hangt van leugens aan elkaar. Elk parlementair onderzoek blijkt in de praktijk een onvervalste witwas-operatie te zijn.

Het probleem is dat onze politici niet onze echte regering vormen. Zij zijn de Jan Klaassen’s en Katrien’s van de poppenkast, met Marijnissen als de boswachter en Remkes als de sjagerijnige politieagent. Maar in de grote-mensen wereld zijn het slechts de poppenspelers die er toe doen. Bij wisseling van de poppen wordt simpelweg de verhaallijn iets aangepast, maar altijd op zodanige wijze dat hetzelfde eindresultaat bereikt wordt.

De zeggenschap van de Nederlandse burger binnen Europa wordt uitgehold, we doen braaf aan elke ‘vredesmissie’ mee en stellen vooral geen kritische vragen over het echte doel van de missie of de aanleiding van de conflicten waar we ons in begeven. De Nederlandse belastingcenten geven we uit aan onnodige spoorverbingen, de files worden elk jaar langer, privacy wordt beetje bij beetje afgeschaft, de Islam is hard op weg de belangrijkste godsdienst in Nederland te worden, en onze bouwvakkers verliezen hun banen aan Polen die het bijna voor niets willen doen.

En het maakt geen fuck uit (excusé le mot) wie u stemt. We hebben al heel wat verschillende kabinetten gehad de afgelopen decennia, maar op hoofdlijnen verandert de richting nooit, als een trein die alsmaar voortdendert.

Er is één politieke partij die, als ze een kamerzetel weet te bemachtigen, zich niet zozeer wil richten op de politieke inhoud alswel op het blootleggen van de leugens en het corrupte politieke proces.
Dat is een zeer loffelijk streven dat ik van harte steun, en ik hoop u ook. Daarom stem ik op Jan van Aken van de Partij voor de Waarheid:

Partij voor de waarheid

Zie www.ditkannietwaarzijn.nl voor aanvullende informatie.