Hillary for President, dan komt het goed.

Uit een poll die vanochtend in het AD werd gepubliceerd blijkt dat 74% van de AD-lezers gelooft dat ‘Hillary for President’ hoop geeft voor de wereld en de VS.

hillary_poll.gif

De moed zinkt me bij dat soort berichten wel eens in de schoenen, want zolang iedereen zich zijn wereldbeeld laat inprenten door televisie, kranten en prul-tijdschriftjes zal de heersende elite alles doen om misbruik te maken van onze onwetendheid.

smug_hill.jpg

Bovenstaande foto is genomen voor de presidentiële kerstboom in het Witte Huis in 1995, en links van Hillary zien we ene Jorge Cabrera. Na het doneren van 20.000 US$ aan de Democratic National Committee werd Cabrera uitgenodigd voor een diner met toenmalig vice-president Al Gore, en een week later mocht hij op de kerstreceptie van het Witte Huis poseren met zowel Bill Clinton als met de First Lady.
Dat zijn zo de aardigheidjes waar je als gul donateur mee verwend wordt, en daar is op zich niets mis mee, ware het niet dat Jorge Carbrera op het moment dat de foto genomen werd reeds twee keer gearresteerd was voor aan drugs gerelateerde vergrijpen. Ongeveer een maand na zijn bezoek aan het Witte Huis werd Cabrera door undercover-agenten opgepakt met drie ton Colombiaanse cocaïne in zijn bagage. Cabrera heeft zijn praktijken als drugshandelaar bekend, en zit momenteel in Florida een gevangenisstraf van 19 jaar uit.
Uit onderzoek is gebleken dat ook het gedoneerde geld naar alle waarschijnlijkheid uit drugshandel was verkregen.

Dit is het soort volk waar de Clinton’s zich mee inlaten. En het is slechts een klein voorbeeldje uit de enorme berg dubieuze gebeurtenissen en personen waar Bill en Hillary bij betrokken zijn. Het is overduidelijk: met Hillary aan het roer komt straks alles goed.