Rockefeller tegen filmmaker: ‘Chippen van bevolking is einddoel van de elite’

U heeft vast en zeker de film Trading Places gezien, over een arme sloeber (gespeeld door Eddy Murphy) die op de stoel van een steenrijke zakenman komt te zitten en daarbij in allerlei rare situaties verzeild raakt. Lachen was dat! De regisseur van die film was Aaron Russo, die later een tweede tophit had met de iets minder bekende The Rose.

Nu, jaren later, vecht Russo tegen kanker. Of eigenlijk tegen twee kankers, waarvan er eentje de naam New World Order draagt. In een recent interview dat Alex Jones met Aaron Russo had, deed Russo zeer openhartig een boekje open over zijn vroegere contacten met Nick Rockefeller, een vooraanstaand lid van de ontstellend rijke Rockefeller dynastie.

In het begin van de jaren ’90 werd Russo politiek aktief en deed mee in de race naar het gouverneurschap van de staat Nevada. Het was in die periode dat de Rockefellers een poging waagden om Russo te recruteren tot lid van de machtselite.

Waar geheimhouding van de gevoerde agenda topprioriteit is, zijn filmmakers en andere media-mensen goed te gebruiken, de toenadering valt daarom goed te begrijpen.

Russo en Nick Rockefeller raakten in gesprek, en op een bepaald moment vroeg Russo ‘Jullie hebben zo verschrikkelijk veel geld, alle macht die je je wensen kunt, waar gaat het nu nog om, wat is het einddoel?’.

Het niets verhullende antwoord van Nick Rockefeller luidde dat alles draait om het chippen van de bevolking en het controleren van de gehele maatschappij, zodat de bankiers en de elite over de wereld kunnen heersen. Russo zou, als hij mee zou doen, een speciale chip geïmplanteerd krijgen die er voor zou zorgen dat hij in tegenstelling tot het plebs niet aan allerlei controles blootgesteld zou worden.

Opdat een relatief kleine elite kan heersen over de wereld is noodzakelijk om de wereldpopulatie tot ongeveer de helft terug te dringen, althans dat is wat Rockefeller meerdere malen tegen Aaron Russo gezegd zou hebben.

Rockefeller deed toespelingen over de aanslagen van 11 september 2001 (11 maanden voor het gebeurde), die gevolgd zouden worden door een eindeloze en volledig in scene gezette war on terror.

Ook over de bevrijding van de vrouw had Rockefeller het een en ander te melden. De toenemende deelname van vrouwen aan het arbeidsproces heeft namelijk niets te maken met hogere doelen zoals het creëeren van gelijke kansen voor man en vrouw. Deze royaal door de Rockefeller Foundation gesponsorde maatschappelijke ontwikkeling kwam enerzijds voort uit de wens om ook ‘de andere helft van de bevolking’ belasting te laten betalen. Anderzijds ging het er om dat kinderen op jongere leeftijd in het scholingssysteem terecht zouden komen, opdat effectievere indoctrinatie kon plaatsvinden en het traditionele gezin voor de nieuwe generaties aan belang zou inboeten, ten gunste van de staat.

Om kort te gaan: alles is er op gericht ons tot willoze, via chips gecontroleerde slaven te maken, opdat de elite over ons kan regeren, als Goden vanaf de Olympus.

Complottheorie van een paranoïde filmmaker? U zegt het maar.