Download: The Franklin Cover-up

Ik heb al eerder geschreven (o.a. hier en hier) over het boek The Franklin Cover-up van voormalig republikeins senator John DeCamp. Het boek beschrijft een zaak waar DeCamp als advocaat mee te maken kreeg in het begin van de jaren ‘90. Hoewel het aanvankelijk slechts ging over een financieel schandaal van de Franklin Credit Union, liep het onderzoek naadloos over in een grote serie bizarre getuigenissen aangaande het ritueel misbruiken, folteren en doden van kinderen door diverse hooggeplaatste lieden binnen de Amerikaanse politiek. Hoe ver de betrokkenheid van bijvoorbeeld de Bush’es gaat blijft onduidelijk, maar dat ze bijzonder goed hun best hebben gedaan om de boel onder de pet te houden lijdt geen enkele twijfel.

Waarom vind ik dit zo’n belangrijk boek? Allereerst zult u er al lezende achter komen dat het hier geen wilde conspiracy-onzin betreft. Vooral als u na het lezen van het boek nog enkele uurtjes aan ‘fact finding’ besteedt zult u tot de verontrustende conclusie komen dat veel van de elitaire wereldleiders pedofielen en satanisten van het meest extreme soort zijn.
Voor wie regeringsleiders in hun nette kostuums blijft zien zoals ze zichzelf presenteren (degelijk, betrouwbaar, begaan met de wereld, godvruchtig) blijven de meeste misstanden in de wereld volstrekt onbegrijpelijk. Maar als u inziet hoe ongelooflijk kwaadaardig deze Lucifer-aanbidders zijn vallen ineens vele puzzelstukjes op hun plaats. Plotseling valt te begrijpen hoe het mogelijk is dat regeringen terreur plegen tegen eigen bevolking (om de schuld te geven aan een nep-vijand), waarom Donald Rumsfeld er persoonlijk voor gezorgd heeft dat het mierengif aspartaam de meest gebruikte kunstmatige zoetstof ter wereld is geworden, waarom tegenwoordig vrijwel alle gevaccineerde kinderen met allergiën kampen, en waarom in Fallujah in Irak verboden chemische wapens zijn ingezet tegen een onschuldige burgerbevolking.
Het is geen kwestie van toeval, geen onmacht of onkunde, maar pure kwaadaardigheid schuilgaand achter verborgen agenda’s die de wereld van de toekomst moeten vormgeven.

U kunt het boek hier downloaden in Acrobat Reader formaat (klik de rechtermuistoets en kies dan ‘save as’).

P.S. ik wil allerminst beweren dat bijvoorbeeld de Nederlandse parlementariërs satanisten of kindermoordenaars zouden zijn. Maar bijvoorbeeld de affaire Dutroux geeft aan -als u door de witwas praktijken heen weet te prikken- dat kindermisbruik en moord door hooggeplaatste politici (en volgens sommige bronnen zelfs leden van het Belgische koningshuis) beslist niet alleen aan Amerikanen is voorbehouden.