Fibertjes in de sneeuw

Heeft u wel eens van de ziekte van Morgellon gehoord? Dit is een afschuwelijke ziekte waarbij het slachtoffer het gevoel heeft alsof de huid opkrult en er onder de huid insekten bewegen. De kriebel en pijn stoppen nooit en kunnen dermate heftig zijn dat sommigen uiteindelijk ten einde raad zelfmoord plegen. Het meest bizarre van de ziekte is dat deze gepaard gaat met het ontstaan van wonden waaruit kleurige kunstof-achtige vezeltjes en andere bizarre structuren naar buiten komen. En dan hebben we het niet over een enkel verdwaald fibertje maar (in sommige gevallen) over complete kluwen draad! Sommige wetenschappers hebben zelfs de conclusie getrokken dat het om een op silicium gebaseerde levensvorm gaat!

morgs3.jpg morgs1.jpg
Ziekte van Morgellon: deeltjes afkomstig uit wonden

Artsen kunnen absoluut niets met deze ziekte en sturen hun patiënten ondanks de aantoonbare uiterlijke symptomen met de diagnose “u beeldt het zich in” huiswaarts.

Zowel slachtoffers als onderzoekers zien een verband tussen de ziekte en het sproeien van chemicaliën vanuit vliegtuigen, de zogenaamde chemtrails. Hoewel dat op het eerste gezicht een ongeloofwaardige complottheorie lijkt zijn in de gesmolten sneeuw uit de Amerikaanse staat Colorado aanwijzingen gevonden die de chemtrail-hypothese lijken te bevestigen. Op www.flickr.com is een flinke collectie foto’s te bewonderen van deeltjes die in het smeltwater van verse sneeuwbuien gevonden zijn. Sommigen van die foto’s tonen onmiskenbare gelijkenissen met de deeltjes die in de wonden van de Morgellon-slachtoffers gevonden zijn.


Deeltjes in gesmolten Colorado sneeuw

Of er werkelijk verband bestaat tussen chemtrails en de ziekte van Morgellon zullen we voorlopig niet met zekerheid kunnen zeggen, maar als dit soort troep in sneeuw aanwezig is dan zit het ongetwijfeld ook in de lucht die we inademen en het voedsel dat we eten. En dat lijkt me toch een reden om het verschijnsel chemtrails serieus te nemen. Het zou toch maar waar zijn dat dit soort deeltjes om wat voor geheime reden dan ook over ons uitgestrooid wordt!

U zou natuurlijk uw verantwoordelijkheid als burger of als gezinslid kunnen nemen door zelf enige studie naar deze verschijnselen te doen en vervolgens aan de verantwoordelijke autoriteiten of onze media te vragen opheldering te verschaffen. Als genoeg mensen dat doen dan moet het mogelijk zijn om de geheime sproeiprogramma’s, gesteld dat ze bestaan, te laten ophouden.

U kunt natuurlijk ook niets doen. Da’s veel makkelijker. Maar dan moet u niet klagen als er ooit een dag komt waarop de haargroei op uw hoofd plaats heeft gemaakt voor de groei van plastic-achtige vezels. Dit is namelijk precies wat sommige Morgellon’s patiënten overkomen is.