Oproep: help mee de waarheid te verspreiden

Vanaf heden is het mogelijk om de artikelen op vrijheids.net te promoten bij eKudos.nl en NUjij.nl door gebruik te maken van de linkjes onderaan elk artikel:

promotion.gif

De eerste persoon (doorgaans zal dat vrijheids.net zelf zijn) meldt het artikel aan, en iedereen die daarna op de linkjes klikt kan een stem uitbrengen om het betreffende bericht te promoten. Voor zowel eKudos als NUjij geldt: hoe hoger de waardering, hoe groter de ‘exposure’, en hoe groter het aantal lezers.
Onder het motto alle beetjes helpen lijkt dit me een effectief middel om de alternatieve kijk op het wereldgebeuren onder de aandacht van een groter aantal lezers te brengen.

Als u hieraan mee wilt werken zult u zich wel even op eKudos.nl en NUjij.nl moeten registreren. Registratie werkt snel en eenvoudig. Als u bang bent uw mailadres af te geven dan kunt u bijvoorbeeld bij www.mailinator.com of op www.spamhole.com een tijdelijk emailadres krijgen.