Documentaire: genetisch gemanipuleerde maïs maakt onvruchtbaar

Gisteren was op de Belgische televisie een documentaire te zien over de duistere praktijken van gentech-bedrijf Monsanto. Boeren wiens land verontreinigd is met genetisch gemanipuleerde gewassen moeten hoge boetes betalen omdat ze inbreuk zouden doen op Monsanto’s patentrecht. Iets soortgelijks staat varkensboeren te wachten nu Monsanto patent heeft aangevraagd op bepaalde delen van de genetische code van het varken. Voor elk nieuw geboren biggetje zal, als Monsanto haar zin krijgt, een license-fee aan Monsanto betaald moeten worden. Aangezien Monsanto een extreem machtige onderneming is die diep geïnfilteerd is in de politiek en in organisaties als de Food and Drugs Administration, valt te betwijfelen of deze plannen nog tegengehouden kunnen worden.
Ook wordt in de film gesproken over varkens en koeien die door hun dieet van genetisch gemanipuleerde maïs onvruchtbaar geworden zijn. Als het aan Monsanto had gelegen, en aan de gentech-lobbyisten binnen de Europese Commissie, dan hadden de betreffende soorten maïs ook op uw bord gelegen! Zou er dan toch waarheid zitten in de verhalen over de depopulatie-agenda die door de hoogste wereldelite gevoerd zou worden?

De documentaire is te bekijken op Google Videos. Wie er snel bij is en met bittorrent om weet te gaan kan op Conspiracy Central (registratie vereist) een kwalitief betere versie downloaden.

monsanto-no-food-shall-grow.jpg