Download: Trance Formation of America

In het boek ‘Trance Formation of America‘ beschrijft Cathy O’Brien hoe zij vanaf medio jaren ‘70 tot eind jaren ‘80 als mind-control slaaf werd misbruikt door de toenmalige regeringsleiders. Op de meest ongelooflijke wijze zou ze zijn gemarteld en verkracht door mensen als George Bush senior, Ronald Reagan, Dick Cheney en huidig presidentskandidate Hillary Clinton. Volstrekt ongeloofwaardig natuurlijk, ware het niet dat heel veel van wat er in het in 1995 verschenen boek beschreven wordt inmiddels aantoonbaar juist is gebleken.
In een eerder artikel schreef ik al over het enorme geslachtdeel dat Dick Cheney zou hebben, een feit dat vele jaren later bevestigd werd door een foto in de Milwaukee Journal Sentinel.

Maar wat dacht u hiervan: op YouTube kunt u, mits u beschikt over een sterke maag, een korte video bekijken waarin Cathy O’Brien’s vagina door een arts onderzocht en beschreven wordt, en de vreselijke verminkingen aan de camera getoond worden. Het ziet er uit alsof met chirurgische mesjes een satanisch gezicht in de vagina gesneden is, precies zoals in het boek beschreven staat. Het zou Senator (en voormalig Ku Klux Clan leider) Robert Byrd geweest zijn die de verminkingen heeft laten uitvoeren, maar het duivelse gezichtje liet ook Hillary Clinton niet onberoerd, die raakte er volgens het boek namelijk bijzonder opgewonden van. Heel bizar en verontrustend allemaal, maar de beelden laten weinig misverstand bestaan over het waarheidsgehalte. Cathy O’Brien gaat met deze video tot het absolute uiterste om de mensheid ervan te overtuigen dat haar verhaal waar is, in de hoop dat uiteindelijk het recht zal zegevieren.

trance_formation_lrg.jpg

Trance Formation berust absoluut op waarheid, zoveel is mij wel duidelijk. Het boek is extreem schokkend en zeker niet geschikt voor iedereen, maar voor het aankan is dit een absolute must om de huidige staat van de wereld beter te kunnen begrijpen.
Op Amazon kunt u een hardcopy bestellen, de electronische versie kunt u hier als PDF bestand downloaden.