ADSL-Storing, update

Wegens een storing op de ADSL lijn heeft vrijheids.net sinds medio vorige week geen updates meer kunnen verzorgen en beantwoord ik geen emails. Ik ben benieuwd wanneer ik weer online ben, vooralsnog houd ik aan mijn telefoontjes met de KPN vooral een ‘van het kastje naar de muur’ gevoel over.

Update: Na anderhalve week zijn KPN en XS4ALL er nog steeds niet over uit hoe het mogelijk is dat ik bij het aanzetten van mijn ADSL-modem een verkeerd IP adres toegewezen krijg, en wie van beiden dit op zou moeten lossen. Het ziet er momenteel nog niet naar uit dat dit goed gaat komen. Ik geef ze nog een paar dagen en dan ga ik een abbonement afsluiten voor internet via de kabel.
“Meneer, ik heb werkelijk geen idee wat ik hier nog aan kan doen”, aldus de “hulpvaardige” XS4ALL medewerker.

Gekheid ten top, of niet?