Over de Noord Amerikaanse Unie en de nieuwe munt

Weinig Nederlanders hebben ooit van de Noord Amerikaanse Unie gehoord. Wellicht een kwestie van “ver van mijn bed show”, maar dat ook 95% van de Amerikanen geen weet heeft van de aanstaande samenvoeging van hun natie met Canada en Mexico is te zot voor woorden. Opdat de criminele wereldleiders hun ondemocratische plannen kunnen verwezenlijken wordt alles in het werk gesteld om de voortgang van de agenda verborgen te houden. Mocht het onderwerp ergens in een live TV-uitzending onverhoopt ter sprake komen dan roept de presentator steevast dat zo’n Unie niet bestaat, niet in de maak is, en dat je heel ziek in je hoofd moet zijn om dit soort idiote complottheoriën te geloven.
Het doet blijkbaar niet ter zake dat de Council on Foreign Relations, een van de machtigste politieke organen in de Verenigde Staten, in haar beleidsplannen zelf schrijft dat de drie landen in 2010 een hechte gemeenschap moeten vormen waarin zeer innig wordt samengewerkt op het gebied van economie, veiligheid en gezamenlijke grenzen. Noord Amerikaanse Unie? Tuurlijk niet…
Als de gecontroleerde crash van de dollar ten einde is zal een nieuwe munt geïntroduceerd worden als oplossing voor alle economische rampspoed. Die munt heeft de Amero, en ziet er als volgt uit:

amero4.jpg

De Economist schreef reeds in 1988 hoe uiteindelijk alle nationale munten van het toneel zullen verdwijnen, waarbij de Phoenix, de nieuwe wereldmunt, uit de puinhopen zal verrijzen. Het artikel voorspelt dat het omstreeks 2018 zover zal zijn.

the_economist_phoenix.jpg

Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt om de voorspelling (in werkelijkheid veel meer dan een voorspelling) te doen uitkomen. Onlangs is een economisch samenwerkingsverdrag tussen de EU en Amerika getekend met als doel een gezamenlijke markt te creeëren. Begon de Europese Unie ook niet op die manier? En zo gaat het steeds verder, totdat we over een aantal jaren met zijn allen merken dat de New World Order geen complottheorie bleek te zijn maar dat we er midden in zitten.

Voor meer informatie:

http://www.halturnershow.com
http://www.infowars.com