Hirsch Ballin, de beschermheer van uw kinderen

Uit Trouw, vandaag:

Online identiteit verwisselen wordt strafbaar
Wie zich op internet voordoet als iemand anders om in contact te komen met jonge kinderen, kan binnenkort door justitie worden vervolgd. Minister van Justitie Ernst Hirsch Ballin (CDA) hoopt op die manier te kunnen ingrijpen voordat onheil is geschied. De bewindsman zei zondag in het discussieprogramma Buitenhof dat hij aan een wetsvoorstel werkt om dit preventief ingrijpen mogelijk te maken.

Die Hirsch Ballin, daar hebben we wat aan. Zelfs wie nog niets onwettigs of oneerbaars gedaan heeft, maar wel graag met kinderen chat, is in Hirsch Ballin’s waakzame ogen een verdachte. En zo hoort het, aanpakken die vuile pedo’s.

Nu is het zo dat Hirsch Ballin’s allerhoogste ambtenaar, een meneer die Joris Demmink heet, onder vuur ligt omdat hij zich volgens diverse getuigen graag aan minderjarige jongetjes vergrijpt. Wagonladingen informatie hierover zijn te vinden op klokkenluideronline.nl en NWO-info.nl, en op vrijheids.net kon u onlangs een uit Metro overgenomen interview lezen met de advocaat van Hüseyin Baybasin, een van de voornaamste getuigen in deze zaak.

Maar wie nu denkt dat de nobele kinderbeschermer Hirsch Ballin deze zaak serieus neemt en zijn Secretaris-Generaal uit zijn functie ontheft vergist zich schromelijk. Demmink heeft de beschuldigingen in juni namelijk “met klem” ontkent, waarna Hirsch Ballin aangaf “geen reden te zien voor maatregelen tegen zijn hoogste ambtenaar”. Enkele weken later, nadat diverse kamerleden hadden aangedrongen om Joris de Kinderneuker gedurende het onderzoek op non-actief te zetten, verdedigde de minister zijn topambtenaar opnieuw. En hoewel de alternatieve media steeds meer belastend materiaal weten op te rakelen, blijft Demmink lekker zitten in zijn goedbetaalde functie.

Je zou kunnen denken dat Hirsch Ballin, de beschermheer van de Nederlandse jeugd, een blinde vlek heeft voor zijn chantabele Secretaris-Generaal, waardoor hij de waarheid niet kan inzien. Maar als u het mij vraagt is een logischer verklaring dat Ernst Hirsch Ballin zélf schuldig is aan praktijken die minstens zo kwalijk zijn als Demmink’s pedo-feestjes.
Zo gaan die dingen nou eenmaal aan de top.