George Bush en het Getal van het Beest

Zojuist heb ik de uitstekende video ‘Global Warming or Global Governance’ bekeken. Deze film toont haarfijn aan dat Al Gore, de Verenigde Naties, de politiek en de media ons een wereldregering proberen op te dringen met behulp leugenachtige klimaatwetenschap. In deze video zat een videofragment van George Bush, die in juni van dit jaar een toespraak gaf in het kader van de U.S. Global Leadership Campaign. Het logo van het USGLC is dit:

globalleadership_logo.jpg

Hieronder ziet u een foto van die toespraak, afkomstig van de website van de USGLC:

globalleadership1.jpg

En hier is een screendump van het videofragment:

globalleadershipvid.jpg

Valt u iets op aan het laatste plaatje? Uw onderbewustzijn heeft het ongetwijfeld al opgepikt, maar de kans is groot dat u nog geen idee heeft wat ik bedoel. Het logo van de U.S. Global Leadership Campaign lijkt sterk op een zes. De gebruikte achtergrond voor de speech van de President telt vijf zessen, één heel grote en vier kleinere. In het videobeeld dat de Amerikaanse huiskamers inging waren er drie te zien, ofwel 666, ‘het getal van het Beest’. Het Beest dat in de Bijbel geassocieerd wordt met de anti-christ.

Zelf heb ik niets met de bijbel, en ik geloof niet in de voorspellingen uit het Boek der Openbaringen. Maar ik weet dat velen daar wel in geloven, en ik weet ook dat de regerende elite er veel aan gelegen is om de zogenaamde voorspellingen te doen uitkomen. Een betere manier om de gelovige massa’s te manipuleren is immers nauwelijks denkbaar. En hoewel het voor mij geen bal uitmaakt of ‘het beest’ Flipper, Cujo of Donald Duck heet, en wat zijn geluksgetal is, de machtigsten der aarde nemen deze materie bijzonder serieus. En daarom denk ik dat de achtergrond en camera-opstelling doelbewust gekozen zijn om de associatie van George Bush met de drie zessen in het onderbewustzijn van de kijkers te planten. Maar misschien vergis ik me en hebben ze het gedaan om complotdenkers van de straat te houden ;->