Afbraakteam gekiekt

Ruim zes jaar na de aanslagen van 11 September 2001 verschijnen nog regelmatig nieuwe videofragmenten op internet. In veel gevallen bevatten die filmpjes interessante aanwijzingen dat er “iets niet klopt” in het officiële verhaal over wat er die dag is voorgevallen. Zo zijn er volop videoclips te vinden waarop brandweerlieden en andere getuigen verklaren explosies in en om de Twin Towers gehoord te hebben, voordat ze instortten.

De laatste vondst staat op de belgische website garagetv.be, en wat interessant is aan het fimpje is dat na 9:22 minuten een vrachtwagen voor de camera langs rijdt. Wie de video even stopzet ziet dat het een truck is van het bedrijf Manhattan Demolition Company, Inc. Hoewel op internet zeer weinig informatie over dit bedrijf te vinden is (misschien zoek ik niet goed?) is duidelijk dat het afbreken van constructies tot de activiteiten behoort.

manhattandemolition.jpg

Een afbraakteam in de buurt van het WTC, nog voordat er iets is ingestort. Moeten we dat zien als een kwestie van pro-actief optreden? Of is het gewoon toeval?
Diegenen zie zich skepticus noemen (wat in de praktijk meestal betekent dat ze alles wat de autoriteiten vertellen voor zoete koek slikken) zullen het op het laatste houden. Maar wat nou als ook bij de aanslagen van 7/7 in London een afbraakteam ter plekke was, zou het dan niet een beetje te bizar worden? Laat dat nou precies de situatie zijn:

kingstar.jpg

Het busje dat seconden na het afgaan van de bom naast de opgeblazen bus parkeerde was van het bedrijf Kingstar. Een van de specialiteiten van Kingstar: de gecontroleerde afbraak van grote constructies.

Een ongelooflijk toeval, of teveel om te geloven?