EU maakt einde aan gefriemel

Gaat u wel eens naar de bioscoop? En ergert u zich dan ook zo aan die jongelui die in het donker een beetje zitten te friemelen? Gelukkig is het einde van dit verwerpelijke gedrag nabij, nu de Europese Unie haar lidstaten heeft opgedragen hun strafrecht op het gebied van kindermisbruik aan te scherpen. De Duitsers zijn de eersten om het EU-directief in concrete wetgeving om te zetten, middels een wetsvoorstel dat het mogelijk moet maken om friemelende jongeren tot maximaal 5 jaar achter tralies te zetten. Ook brievenrubrieken, waarin jongeren over hun ‘eerste keer’ vertellen, zouden strafbaar kunnen worden, aldus de berichtgeving in het AD van vanmorgen.

Behalve dat ik hiermee eindelijk verlost ben van irritante tongzoenende stelletjes als ik een filmpje wil pakken, lijkt me dit een zeer effectieve slag in de strijd tegen de pedofielen. Een hoeraatje voor Europa!