Spiderman helpt Verenigde Naties met indoctrinatie-campagne

Wat wij nodig hebben is een wereldregering. One World Government. New World Order. Allemaal fantastisch. Helaas kan nog niet iedereen aan het idee wennen, en sommigen verzetten zich zelfs aktief tegen de goedbedoelde plannen van de wereldelite. Logisch dat de ‘powers that be’ voor het verder centraliseren van macht hun toevlucht nemen tot geheimhouding en bedrog.
Om te zorgen dat de nieuwe generaties gewilliger meewerken aan al het moois dat een Big Brother regering te bieden heeft, hebben de Verenigde Naties, als voorloper van die nieuwe wereldregering, iets leuks bedacht. Ze gaan namelijk samenwerken met Marvel Comics, de stripboeken-uitgever die bekend is van superhelden als Spiderman, de Incredible Hulk, Captain America en X-Man.

spider-man1.jpg

De bedoeling is dat er in de komende maanden een stripverhaal geschreven wordt waarin figuren als Spiderman en de Incredible Four samenwerken met bijvoorbeeld Unicef en de VN-blauwhelmen. De strip moet in beeld brengen hoe de VN aktief is in het wereldwijd bestrijden van armoede, ziekten en conflicten, zodat kinderen de waarde van internationale samenwerking bijgebracht wordt.

In eerste instantie is de bedoeling dat het opvoedkundige stripverhaal gratis verspreid wordt onder 1 miljoen Amerikaanse schoolkinderen, maar later hoopt men de strips ook in andere talen uit te brengen.