Download de film Endgame vanaf Usenet

De laatste film van documentaire-en radiomaker Alex Jones heet Endgame – Blueprint for Global Enslavement De film laat zien hoe de power-elite van de wereld reeds vele decennia werkt aan het centraliseren van macht, waarbij een Amerikaanse, een Europese en een Aziatische Unie uiteindelijk zullen versmelten tot een wereldregering. Gecentraliseerde macht betekent absolute macht, waarbij de bovenbazen als goden kunnen heersen over het gepeupel (u en ik). Om dit te bereiken worden allerhande manipulaties gebruikt, zoals het veroorzaken van oorlogen en het financieren van beide kanten van die conflicten. De Eerste en Tweede Wereldoorlog zijn hier goede voorbeelden van (u wist dat de grootvader van George Bush een van de grootste financiers van Hitler was?)
Het grootste plan nadert nu zijn voltooiing, en het is bijna tijd voor het toetje, zijnde niets minder dan het terugdringen van de wereldpopulatie tot zo’n 10% van de huidige bevolking, zoals in de monumentale stenen van de Georgia Guidestones gekerfd staat. De resterende mensen zullen als moderne (loon)slaven door het leven gaan, continue bang gemaakt voor niet-bestaande terroristen en in laboratoria gecreëerde levensbedreigende plagen.

Dat klinkt haast te bizar om waar te kunnen zijn, maar het zijn vooral de uitspraken en publicaties van de power-elite zelf die maken dat deze conclusie onontkomelijk is.

De beste verdediging tegen deze kwaadaardige plannen is een goed geïnformeerde bevolking, een bevolking die zich niet langer laat piepelen en als vee naar de slachtbank laat leiden. Misschien dat Endgame de zaken iets te duister voorstelt (ik denk zelf van niet), maar die Alex Jones zou toch maar eens gelijk hebben! En u maar druk wezen met het bekijken van ijsdansende beroemdheden en het uitzoeken van een nóg hipper mobieltje. Weet u al wat u later tegen uw kinderen zegt als ze vragen “Papa, wat deed jij toen de regering onze privacy door de WC spoelde? En papa, waarom heb je niet geprotesteerd toen er geen referendum over het Europese verdrag kwam? Papa, waarom heb je me voor HPV laten inenten, er was toch volop informatie beschikbaar dat ik daar juist kanker van kon krijgen?”.

U kunt Endgame bekijken op Google Videos maar voor de hoogste kwaliteit is een echte DVD natuurlijk aan te bevelen, zeker als u wat kopietjes voor de familie, vrienden of collega’s wilt branden. Daarom heeft vrijheids.net de DVD afgelopen nacht geupload naar Usenet, waar u hem kunt downloaden uit de alt.binaries.documentaries nieuwsgroep.

Nog nooit met Usenet en nieuwsgroepen in de weer geweest, en geen idee hoe dat werkt? Het makkelijkste programma om uit de nieuwsgroepen te downloaden is SABnzb. Voor het installeren en configureren (heel eenvoudig) van dit programma is een uitstekende handleiding beschikbaar. Als u er klaar voor bent dan kunt u hier de benodigde NZB file vinden (met rechter muistoets aanklikken, en dan “opslaan als…” kiezen). Dit bestand bevat de informatie over welke data de Newsreader moet downloaden opdat u uiteindelijk een .ISO bestand op uw PC krijgt, dat u met uw favoriete DVD-brandprogramma op een schijfje kunt branden.

Nog een waarschuwing voor wie slechts Engels verstaat: de DVD is helaas niet van ondertiteling voorzien.