YouTube-clip: rapport over aanbrengen van bommen op 9/11

Hieronder een interessant filmpje waarin journalist Joe Collum van PBS News “live on the phone” vertelt over een politieman die na de inslag van de twee vliegtuigen in het WTC met getrokken pistool in het getroffen gebied rondliep. Op de vraag waarom hij zijn pistool getrokken had vertelde de politieman, volgens dit rapport, dat er mensen in het gebied gesignaleerd waren die bezig waren met het aanbrengen van bommen.  De politie zou vermoeden, aldus Collum die zijn beroept op het rapport van een brandweerman, dat bomexplosies de gebouwen hebben doen instorten.

Op 11 september 2001 was dit “breaking news”, maar sinds die dag is iedereen die het woord “bom” in de mond durft te nemen in relatie tot het instorten de Twin Towers verworden tot een conspiracy-nut.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=KTK9idoGm44]

Leave a Reply