Opgegeven kankerpatiëntje overleeft dankzij alternatieve geneeswijzen

Maar liefst 11 agressieve tumoren had Connah Broom in zijn lijf. Zeven maanden chemotherapie had niet geholpen. Chirurgie was niet meer mogelijk. Een hopeloze situatie, zo leek het, en in 2007 werd de familie van het jongetje verteld dat er niets meer was dat de artsen voor Connah konden doen. Neem hem maar mee naar huis voor zijn laatste paar maanden, was het advies.

Chris en Debbie Broom, de ouders van Connah, gingen het internet op. Een biologisch dieet en gefiltreerd water zouden helpen het aantal gifstoffen in het lichaam te verminderen, lazen ze. En daarmee ging de eerste alternatieve therapie van start. Kort daarna verbeterde de conditie van Connah enorm.

Vervolgens werd het dieet aangevuld met Reiki-behandelingen, een methode die de energiestromen in het lichaam zodanig manipuleert dat het lichaam zichzelf begint te genezen. Bovendien werd Connah behandeld met een combinatie van licht, geluid en algencapsules (Sono Photo-Dynamic Therapy), en tot slot kwamen lasertherapie en een dagelijkse sauna (om de gifstoffen ‘uit te zweten’) op het programma te staan..

De “experts” zijn uiteraard zeer skeptisch, maar een feit is dat 10 van de 11 tumoren geslonken zijn, de bloedtoevoer is gestopt, en de tumoren mogelijk zelfs afgestorven zijn. Tegen alle verwachtingen in leeft Connah nog, en het gaat behoorlijk goed met hem.

Bron: www.dailymail.co.uk

Leave a Reply