Kussen op Engels treinstation niet langer toegestaan

Sinds kort is het op het station van de Britse stad Warrington verboden om passioneel afscheid te nemen. Op de perrons hangen grote borden die duidelijk maken dat zoenen niet is toegestaan.  Het station is de laatste jaren een beetje druk geworden, daarom zijn de trein-autoriteiten niet gediend van getreuzel.

PD*26954071

3 thoughts on “Kussen op Engels treinstation niet langer toegestaan

  1. Ik vraag mij af wat ik er bij moet voorstellen het feit dat het de laatste jaren de spuigaten uitliep. Ik heb al heel wat vertoefd in verschillende grote en kleine stations, maar heb daar nog nooit last van gehad.

  2. Maar als nou zo’n klef stel precies voor de geopende deuren staat te vozen, zodat niemand er door kan. Da’s toch errug? Het wachten is nog op een verbod voor gehadicapten, bejaarden en mensen met kinderwagens, grote koffers, of rugzakken. Allemaal erg irritant voor de reizigers, niet dan?

Leave a Reply