Duivels dilemma: nageslacht of een I-Pod

Het leven bestaat uit keuzes maken. En soms is dat moeilijk. De Gelderse GGD’s maken het weer verdomde lastig voor tienduizenden meisjes in de leeftijd van 13 tot en met 16: als ze zich laten inspuiten met een vaccin tegen HPV-virus hebben ze minder kans om later kinderen te krijgen, maar als ze het niet doen dan lopen ze een waanzinnig mooie I-Pod mis. Een duivels dilemma.

Even zonder dollen: wie meer wil weten over de gevaren van het HPV-vaccin, inclusief een verminderde vruchtbaarheid, verwijs is naar het boek “Baarmoederhalskanker” van medisch researchjournalist Désirée L. Röver, waarvan u  hier een voorproefje kunt lezen.

1 thought on “Duivels dilemma: nageslacht of een I-Pod

  1. “inclusief een verminderde vruchtbaarheid”

    Zeker door de meiden te overtuigen met een I-pod is dit een goed middel om de overbevolking tegen te gaan, right? Kan hier echt kotsmisselijk van worden! Die meiden denken niet na, die willen die Ipod en een prikje, ach wat stelt een prik nou voor?

Leave a Reply