Japanse topwetenschappers: opwarming aarde niet veroorzaakt door menselijke activiteit

De Japan Society of Energy and Resources (JSER), een adviesorgaan vergelijkbaar met het aan de VN gerelateerde IPCC klimaatpanel, heeft vorige maand een rapport uitgebracht waarin geconcludeerd wordt dat de opwarming van de aarde sinds 2001 gestopt is, ondanks een stijgend CO2 gehalte. In vorige decennia was er wel sprake van een stijging van de temperatuur, maar dat heeft , volgens de Japanse klimaatwetenschappers, geen enkele relatie met menselijke activiteit. De aarde is de laatste tijd herstellende van de zogenaamde “Little Ice Age” die als gevolg van natuurlijke cycli plaatsvond tussen ruwweg de jaren 1400 en 1800. De hypothese dat dit soort cycli met broeikasgassen te maken zouden hebben is totaal onbewezen en onjuist. In werkeljkheid is het de invloed van de zon die een doorslaggevende rol speelt voor het klimaat op onze planeet.

Gezien de geruststellende conclusie van de Japanners is begrijpelijk dat de reguliere media dit nieuws links hebben laten liggen.

Bron: www.theregister.co.uk

2 thoughts on “Japanse topwetenschappers: opwarming aarde niet veroorzaakt door menselijke activiteit

  1. Hopelijk kunnen we nu een einde maken aan deze volksverlakkerij want we gaan straks dubbel aan SHELL betalen! Dit is geen geintje want SHELL heeft namelijk een manier gevonden om CO2 in de grond op te slaan wat ons miljoenen gaat kosten. Deze miljoenen of misschien wel miljarden Euro’s hadden veel beter aan ECHTE milieuplossingen kunnen worden besteed.
    In Amerika gaat het nog veel gekker daar liggen nu echt honderden belastingen op de plank op basis van deze leugen de CO2 tax. Zo kan men ook de mens weer in slavernij brengen want die ademt immers vanaf de geboorte ook CO2 uit. Er bestaat zelfs een website waarin kinderen verteld word wanneer ze zouden moeten sterven. Ik ben zeer kwaad, hopelijk U ook?

Leave a Reply